Postzegels Woord en Daad

Op 1 augustus 2013 heeft Woord en Daad een speciale Woord en Daad- postzegel uitgebracht ter gelegenheid van haar 40-jarig bestaan. De baten van de opbrengst zijn bestemd voor het werk van Woord en Daad.
Bent u ook benieuwd hoe de postzegels van Woord en Daad  eruitzien? Klik dan op onderstaande link.

Woord en Daad werkt bij de uitgave van deze postzegel samen met comité Gorinchem. Jarenlang verzorgde deze groep actieve vrijwilligers de verkoop van grote partijen (rest)postzegels, samen met andere comités.

Nu per 1 november 2013 de Nederlandse guldenpostzegel is verdwenen, zou deze bron van inkomsten verdwijnen en dat vonden we jammer. Het idee om zelf een postzegel uit te geven, bleek haalbaar te zijn en per 1 augustus kunnen wij de speciale Woord en Daad-postzegel presenteren. Een mooi moment in het jubileumjaar van onze organisatie.

De postzegels worden verkocht voor de nieuwe frankeerwaarde, die per 1 januari 2019 naar € 0,87 is gestegen. Daardoor kunnen we ook met de verkoop van nieuwe postzegels bijdragen aan het werk van onze partnerorganisaties wereldwijd. De zegels worden per velletje van tien stuks verkocht en kunnen bij comité Goeree-Overflakkee besteld worden.
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoonnummer: *
Emailadres: *
Aantal velletjes: *
Eventuele opmerkingen: *
 

Nieuws

18
3
D.V. zaterdag 6 april 2019 krentenbrodenactie voor Woord en Daad lees verder
2
1
Postzegels Woord en Daad lees verder