D.V. zaterdag 6 april 2019 krentenbrodenactie voor Woord en Daad

 

Het eilandelijk comité van Stichting Woord en Daad hoopt D.V. zaterdag 6 april a.s. de jaarlijkse krentenbrodenactie te houden.

 

De opbrengst is bestemd voor het Woord en Daadproject: “Noodhulp en Weerbaarheid“.

 

Woord en Daad werkt aan armoedebestrijding in ontwikkelingslanden vanuit Bijbelse opdracht. Ze is actief op het gebied van onderwijs, arbeid en inkomen en basisvoorzieningen (gezondheid, water en landbouw).

 

Noodhulp en Weerbaarheid

Wereldwijd nemen de natuurrampen toe. Woord en Daad   wil onze kwetsbare naaste bijstaan in de nood. Dat doen we door na een ramp direct noodhulp te verlenen. Maar ook door onze naaste voor te bereiden op mogelijke rampen. We doen dit via lokale partnerorganisaties die met elkaar samenwerken.

 

Noodhulp

Na de acute noodhulp focussen we op weerbaarheid. Bijvoorbeeld door te werken aan een sterker en veerkrachtigere lokale gemeenschap. Ook kijken we hoe de regio zich beter kan voorbereiden, zodat het een volgende ramp beter aankan.

 

Weerbaarheid

Vanuit onze ondersteuning hebben we aandacht voor diverse ontwikkelingen in de omgeving. Onderwijs, inkomen en opleiding en schoon drinkwaterzijn allemaal zijn allemaal van belang voor het opbouwen van een goed leven na de ramp. Gezamenlijk werken we wereldwijd naar weerbaarheid.

 

Maak het verschil

Met de aankoop van één of meer krentenbroden maakt u het verschil voor mensen in acute nood en voor mensen die in risicogebieden wonen.

 

Op verschillende manieren bijdragen

Steunt u daarom het project met een bijdrage. Die is BROODNODIG!!!!!!!!!!

  • Dat kan door het kopen van krentenbroden (€ 4,00 per stuk). Woord en Daad beveelt de krentenbrodenactie van harte bij u aan. DOET U OOK MEE?!!!!
  • Op de bekende adressen kunt u de volgende zaken afgeven ten behoeve van Woord en Daad: Gebruikte mobiele telefoons, kleine cartridges, gebruikte postzegels en oude ansicht kaarten, oude buitenlandse munten, spaarzegels, gebruikte brillen en oude balpennen. Als u thuis wilt sparen voor Woord en Daad kunt u daarvoor een spaarglobe aanvragen .  
  • Ook kunt u informatie vragen over het sponsorprogramma van Woord en Daad.
  • Producten die te koop zijn: cashewnoten en Kaars koffie. U kunt speciale postzegels met een Woord en Daad logo kopen, voor dezelfde prijs als de normale zegels Zie hiervoor verder onze website: www.woordendaadgo.nl.


Nieuwsarchief »

Nieuws

18
3
D.V. zaterdag 6 april 2019 krentenbrodenactie voor Woord en Daad lees verder
2
1
Postzegels Woord en Daad lees verder