Zangavond 1 oktober HHG Ouddorp

Koor- en samenzangavond
ten bate van de
stichting WOORD en DAAD

Op D.V. zaterdag 1 oktober a.s. hopen het Delta Mannen Ensemble en het Christelijk gemengd Rehobȏthkoor medewerking te verlenen aan een koor- en samenzangavond, die zal worden gehouden in de Eben Haëzerkerk van de Hersteld Hervormde Gemeente in Ouddorp, ten bate van de Stichting Reformatorische Hulpaktie Woord en Daad.

 

Het Delta Mannen Ensemble uit Ouddorp heeft maximaal twintig mannenstemmen. De koorleden zijn afkomstig van Goeree Overflakkee en de omliggende eilanden. Hun repertoire bevat zowel Nederlandse als anderstalige liederen (psalmen en gezangen).

Het Ensemble staat onder leiding van dirigent Dinant Struik en de organist is Jan Rozendaal. Verder verleent violiste Rebecca van Zandwijk haar medewerking.

 

Van het Christelijk gemengd Rehobôthkoor van de Hersteld Hervormde Gemeente Sommelsdijk/Middelharnis komen de koorleden uit de reformatorische kerken op Goeree Overflakkee. Het koor zingt vierstemmig en het repertoire bestaat uit Nederlandstalige liederen: psalmen, geestelijke en vaderlandse liederen.

De dirigent is Marinus van Slooten en het orgel wordt bespeeld door Rik Melissant.  

 

De opening en de sluiting zal worden verzorgd door ds.D.Zoet, predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente te Ouddorp, die ook een meditatie zal houden.

 

De Stichting Woord en Daad wil door het (mede)uitvoeren van projecten voor armoedebestrijding in ontwikkelingslanden ook de verspreiding van het Evangelie ondersteunen. Zij is daartoe actief op het gebied van onderwijs, arbeid en inkomen en basisvoorzieningen (gezondheid, water en landbouw).

 

Het comité Woord en Daad Goeree Overflakkee organiseert jaarlijks diverse acties om middelen bijeen te brengen die te goede komen aan de door Woord en Daad ondersteunde projecten.

Tijdens de zangavond zal daarom een collecte worden gehouden en zijn ook sponsors benaderd om een bijdrage te leveren in de kosten van de organisatie. De opbrengst zal, na aftrek van de kosten, worden besteed voor het jaarthema 2016 van Woord en Daad: “Cashew, de noot aan de man!”

 

In het kader van dit thema vragen wij uw steun voor de productie en verwerking van cashewnoten in Benin en Burkino Faso. Dit om zo boerengezinnen en fabrieksarbeiders te helpen aan een baan. Door de uitvoering van dit project kan worden voorzien in werkgelegenheid en inkomen voor duizenden gezinnen.

Door deze avond te bezoeken kunt ook u hieraan   uw bijdrage leveren.

 

De aanvang is 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur.

De toegang is gratis.

 Nieuwsarchief »

Nieuws

3
4
Postzegels Woord en Daad lees verder
3
4
Jemako lees verder