Wintermarkt in Ooltgensplaat op D.V. 13 december 2014

Woord en Daad neemt deel aan de wintermarkt in Ooltgensplaat op D.V. zaterdag 13 december 2014.    
 
Het comité Woord en Daad Goeree-Overflakkee houdt zich bezig met fondsenwerving ten behoeve van projecten die door de landelijke Stichting Reformatorische Hulpactie Woord en Daad worden uitgevoerd. De projecten zijn gericht op armoedebestrijding in ontwikkelingslanden vanuit Bijbelse opdracht. Zij is actief op het gebied van Onderwijs, Arbeid en Inkomen en Basisvoorzieningen (gezondheid, water en landbouw).

 

Dit jaar neemt het comité voor de tweede keer deel aan de wintermarkt in Ooltgensplaat op D.V. 13 december a.s. Er zullen diverse artikelen te koop zijn en de netto opbrengst zal worden besteed in het kader van het jaarthema “Vakonderwijs, doe het zelf!”

 
Door artikelen in de Woord en Daad kraam te kopen kunt u hier ook uw bijdrage aan leveren. Komt u deze keer ook kijken in onze kraam? U bent van harte welkom op de Voorstraat van 14.30 uur tot 20.30 uur.
 
Bij de Woord en Daad stand willen we allerlei verschillende producten/materialen verkopen en laten zien. Hieronder een aantal dingen daarvan op een rij: 
 

Kerst- en wenskaarten  

postzegels

grabbelton voor de kinderen  

stoofpeer

eierkoek

Bommelse ploffer

crea spullen

"raad het gewicht"


Nieuwsarchief »

Nieuws

18
3
D.V. zaterdag 6 april 2019 krentenbrodenactie voor Woord en Daad lees verder
2
1
Postzegels Woord en Daad lees verder